Velkommen til Landsskytterstevnet på Stjørdal 2018.  Hovedarena er Arena Frigården.
Her er det gratis inngang og parkering!

Åpningstider:
(Restaurant, Servicesenter og Salgsområde Frigården)

01.aug 12 – 20 06.aug 8 – 20
02.aug 8 – 20 07.aug 8 – 20
03.aug 8 – 20 08.aug 8 – 21
04.aug 8 – 20 09.aug 8 – 21
05.aug 8 – 20 10.aug 8 – 16

Besøkskart Arena Frigården

Arena Frigården er midtpunktet under Landskytterstevnet på Stjørdal. Hovedaktiviteten er selvfølgelig skytingen. Her foregår alle konkurransene innenfor 100 meter bane, 200 meter bane og finfelt. Alle finaler i konkurransene grovfelt og stang/felthurtig blir også avgjort her i løpet av uka.  Det er mange konkurranser, flere klasser og god premiering. Det betyr at det blir mange premieseremonier, og disse gjennomføres fra scenen.

Både konkurransene og premieseremoniene vil bli godt formidlet av stevnets  arenaproduksjon fra LS-studio der stjørdalingen Tor Idar Aune er primus motor og speaker.

Det vil være god parkeringskapasitet ved arenaen, og skyttelbusser vil gå mellom arenaen, skyttercampene, hotellene og Stjørdal sentrum.

Ved ankomst til arenaen er det et marked der et tredvetalls utstillere tilbyr sine produkter, her finnes lakris og spekepølse, utstyr for sport og fritid, jakt og fiske og selvfølgelig alt som kreves av utstyr til skyting.

Publikum vil ha 2000 sitteplasser der de kan følge det som skjer på scenen og i LS-studio via storskjerm. Her vises også NRKs dronebilder og bilder av og fra publikum via sosiale medier. Konkurransene følges via storskjerm og monitorer der skytternes resultater dokumenteres fra skudd til skudd mens de skyter. NRK sender mange timer fra konkurransene og mange skyttere vil nok kjenne på prestasjonsangsten når de har startet bra og så, før de siste skuddene skal avfyres, oppdager NRKs kamera i sidesynet.

De sultne og tørste vil få dekket behovet for mat og drikke i restauranten der Marias kjøkken og en stor stab av frivillige serverer kortreist kvalitetsmat.  En vil også kunne få både vått og tørt fra flere kiosker på arenaen, og Meråker Kjøtt sørger med egne varer fra grillkiosken for at de kjøttsultne får det de lengter etter.

De yngste vil kunne få utløp for energien sin i et eget aktivitetsområde for barn og ungdom.

Servicesenteret er bemannet fra morgen til kveld, og vil etter beste evne svare på spørsmål og være behjelpelig med informasjon om selve stevnet, men også om aktiviteter og ting å gjøre i nærområdet.  Her kan du også få kjøpt suvenirer.

NRK, Nea Radio og arenaproduksjonen som også er LS2018 stevneradio, vil produsere og sende fra arenaen, og journalister og fotografer fra skrivende presse vil ha sin base her.

Skyteprogram

Skytetider etc. (til dfs.no)

Tidtabell
Tidsplan som pdf fil

 

Du kan være publikum fra hvor som helst i verden via Nea radio sin livesending på nett og DAB+

Tapt & Funnet