Klikk på markøren i kartet og du går til camping- eller overnattingsstedets nettside.

Vi i Komité Innkvartering LS 2018 har nå lest oss på det å drifte camping :-). Vi mener da å vite hva som skal vektlegges for at du skal trives. Anbefaler flere å lese boka så har vi felles oppfatning. Spøk til side, velkommen til camping under LS 2018!

Sona Camping
Vi driver en camping i Hegra med 10 hytter i forskjellige størrelser. Vi har plass til bobiler/campingvogner og telt. Det er fult mulig og leie hele campingen for ei helg vis det skal være av interesse.
Midtkil Camping
Midtkil Camping i Hegra har 22 hytter, 13 med 4 senger og 9 med 2 senger. Alle hyttene har lys, varme, kjøleskap og dobbel kokeplate. Det er bilplass ved hver hytte og kort avstand til felles sanitærbygg. Sanitærbygget har kjøkken, vaskemaskin med tørketrommel, dusj, toalett og tørkerom.
Flora Camping
Fullbooket per 10.01.2018 med fordeling skyttere og laksefiskere.
Campingen finner du i Flornes (Hegra) i Stjørdal kommune. Hytter, telt og vognplass. Ca. 40 km til riksgrensen mot Sverige og 25 km til Trondheim lufthavn Værnes.
Hembre Camping
Fullbooket per 10.01.2018 med fordeling skyttere og laksefiskere.
Et supert utgangspunkt/ base til mange aktiviteter og severdigheter i nærområdet. Hembre Camping i Hegra er stedet for den som søker rolige og fredelige omgivelser samtidig som man kan nyte naturen og livet rundt elva
.
Hembre Gård
Overnatting hele året. Hegra. Alt fra enkel/ dobbeltrom i motellet, eller litt mer eksklusivt i vår store leilighet som tar opp til 8 personer på 5 rom. Store utearealer på gårdstunet hvor du kan kjenne på roen i landlige omgivelser.
Storsand Camping

Velkommen til vår nyrenoverte og moderne camping som ligger i Malvik kommune, midt i mellom Stjørdal og Trondheim. Her finner du en av Trøndelags flotteste bade- og campingplasser i idylliske omgivelser rett ved Trondheimsfjorden.

Selbu Camping
Selbu Camping finner du ved Garbergselva, idyllisk plassert ved Selbusjøen. Vi har et allsidig tilbud, fiskemuligheter og naturopplevelser i særklasse. Vi tilbyr plass for både lange og korte opphold.

Marienborg Camping og Marienborg Gjestgiveri, Selbu
Per 10.01.2018 15 ledige plasser for bil/vogn og bobil og 5 hytter.
Campingplassen ligger ved elva Neas utløp i Selbusjøen. Utleie av hytter og vognplass. Campingen er også tilrettelagt for sesongparkering av campingvogner. Marienborg Camping har egen brygge med båtutleie til fiske på Selbusjøen eller i Nea, som regnes for å være ei av Nord – Europas beste ørretelver.
Gjestgiveriet har per 10.01.2018 ledig 4 stk. dobbeltrom, 2 stk. enkeltrom og 1 rom med 4 senger.