Koment AS får arenaproduksjonen – Tor Idar Aune blir dermed speaker

Tor idar Aune under tidligere LS

Det frivillige Skyttervesen har tildelt oppdraget med arenaproduksjon for Landsskytterstevnet til det trønderske firmaet Koment AS.

  • Vi er både stolte og ydmyke for at vi har blitt tildelt oppdraget med arenaproduksjonen til Landsskytterstevnet. Arenaproduksjon som leveres til landsskytterstevnene er både det største og det mest komplekse oppdraget innen sportsarrangement i Norge, sier daglig leder i Koment, Endre Storholt.

Tildelingen gjelder arenaproduksjon for Landsskytterstevnet de neste to årene, med mulighet for forlengelse i 2020 og 2021. I 2018 blir det gjenhør med Tor Idar Aune som hovedspeaker på Landsskytterstevnet, et stevne som foregår i hans hjemkommune Stjørdal fra 2. – 10. august. Aune har vært speaker på landsskytterstevnet siden 2006.

  • Tor Idar Aune har gjort en fantastisk jobb med å utvikle arenaproduksjonen på LS. Vi gleder oss til Landsskytterstevnet i Stjørdal, og håper et stort lokalt publikum også vil oppleve Norges største arenaproduksjon servert til fantastiske skytterprestasjoner, sier kommunikasjonssjef i DFS, Terje Vestvik.

Over 5 000 skyttere og 20 000 personer er ventet å komme til Stjørdal første uke i august.