Ingen bomskudd på skytingens dag.

Nervøs stemning før første lag skal skyte. F.v. Siv Sætran, Erik Fløan, Ann Inger Leitrø, Thor A. Grønning (i uniform litt skjult), Merethe Storødegård, Tor Jakob Reitan og Ivar Vigdenes.
Nesten 70 nye og ikke fullt så nye skyttere møtte opp, og LS-sjefen, Tor Jakob Reitan hadde slett ikke glemt gamle kunster, men ordfører Ivar Vigdenes trakk det lengste strået på flere innertiere. Nå er det bare å legge seg i trening til neste års LS!

Mye folk møtte opp på Rådalsbanen i det flotte maiværet. Først fikk de en kort innføring i planene for LS2018 av hovedkomiteleder Tor Jacob Reitan og ansvarlig for ungdomsvertene, Helena Lunnan.

Tor Jacob Reitan og Helena Lunnan om LS2018

Deretter var det klart for første skytelag. Lokale kjendiser fra politikk og samfunnsliv. Det kom enkelte morsomheter når både høyres Erik Fløan og ordfører Ivar Vigdenes lå for langt til venstre under innskyting og måtte få hjelp til å skru seg mot høyre. LS-leder Tor Jakob Reitan følte nok presset, mens Ann Inger Leirtrø mente han kunne føle seg trygg på at hun ikke kom til å være øverst på lista.

Standplassleder Einar Bakken

Skytterne i gang med sine 10 skudd.

Når standplassleder Einar Bakken avslørte at det var likt mellom Reitan og Vigdenes etter 10 skudd, var Vigdenes raskt klar for omskyting. Det ble det ikke, beste skytter ble kåret på flest innertiere. Vigdenes var skeptisk til det, men det var grunnløst. Han hadde 2, mens Reitan hadde 1.

F.v.: Merethe Storødegård, Erik Fløan, Thor A. Grønning, Ivar Vigdenes, Tor J. Reitan, Siv Sætran og Ann Inger Leirtrø.

Etter premieutdelinga fortsatte skytingen for alle andre som hadde møtt fram og hadde lyst til å prøve seg.

Det så ut til at folk koste seg i finværet og en kan vel konkludere med at dette er en av de mest vellykkede «skytingens dag» som er arrangert i Stjørdal.

Les mer i Stjørdalens Blad (For abonnenter)